TÚŽBA ČLOVEKA

TÚŽBA ČLOVEKA

Mysle vrh - VRCH.
Dosiahnuť vrchol.
Čoho?
Dať um, seba, všetko do toho.

Spolovice pád
nespočetne krát.

Túžba ľudstva - klenba hviezdna.
Vesmír, diaľka nedozierna...
Čo z toho?
Čo s tým?

Vznety mysle, vzlety, pády.
Život neúčastne pádi.

Čo urobiť s ním?




NAŽITÉ





To, žitím nažitété
/ strniská, pažite /
človek v sebe nosí.

Za mnoho sa hanbí,
mnohým sa honosí.

Nad mnohým len rukou mávne.
Hnusí sa mu hrabať v bahne.


Anna Vodičkovä
Autor annav, 14.04.2017
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí