Čtvrtky

Čtvrtky

Anotace: Copyright Disspraktik Robert Brtník 20.4.2017

Sbírka: Hlučné ticho, já a celej svět, Vyjetej z piv, stále píšu sračky

Sedím sám na Zelený čtvrtek
Zahazuji jako Večerníček haldy popsaných čtvrtek
čtvrtek s klikyháky a sprostými obrázky
Ptáků, meruněk a procent ze zameškané školní docházky

Čtvrtek s poprsím kopců Šumavských
Obrázků z vrcholů hor sněhem pokrytých
Přes košilku mlhy
Zírám na ty božské hroty

Čtvrtek s tvými portréty
S hnedými rty pokrytými nugáty
Je tu i muj portrét s širokým úsměvem (ted i tehdy)
Slinou u huby, a mým penisem(se mnou tedy)

Čtvrtek s čtvrtky co nesnáším
S problémem se slovesem verbálním
Ty čtvrtky nudy ekonomické
Čtvrtky jsou kurva tragikomické

Autor Disspraktik, 20.04.2017
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí