Pod sprchou (sic)

Pod sprchou (sic)

Anotace: Copyright Disspraktik Robert Brtník 22.4.2017

Sbírka: Hlučné ticho, já a celej svět

Vnímám kapky tekoucí z tvých vlasů na má záda
Oddechuješ s bradou opřenou o má ramena
Naše propletená těla zpívají ódy

2 neznámé kódy
Obleky co nikdy nevyšly z módy
Když v ní ani nikdy nebyly

Těla pod sprchou zpívají
Myšlenka střídá myšlenku, neodchází napětí
Vzápětí kapky vody smívají 74261000027

Z mého zápěstí

Černá barva z lihové fixy
Odráží mé slzy a grimasy
Z dob než jsem mohl získat trochu tvé lásky

Vzpomínám pod kapkami na první pohled
Na první dotek
První prozření

Neboť jsi

První spojení nahých těl
První óda co jsem pěl
První skleněná labuť co jsem v rukou měl

Sprcha mění proud, došla teplá
Naše těla stále horká
Vnímají chlad, co proniká do morku kostí

Vylézt nechci z tohohle proudu
Což značí posledního půl roku
Pokud se něco posere..vždy jen stačí otočit kohoutkem a přidat teplou vodu

Autor Disspraktik, 22.04.2017
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantastické. ST. :-))

23.04.2017 09:37:59 | Iva Husárková

Děkuji :)

23.04.2017 10:12:48 | Disspraktik

Já taky. :-))

23.04.2017 10:15:15 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí