Hra so životom

Hra so životom

ON útočí.
Ja som v bráne.
So životom hru hráme
na ihrisku.

Hráme hru čistú.

Strieľa góly zo všetkých strán.
Chytám ich v stoji i kolenačky.
Boľavý, plný rán.

Chytil som každý gól.
Kto koho pretromfol,
kto zožne aplauz ?

Smrť hru odpíska
odníme dych z úst.

Miliardy hráčov hrá tú hru.
Bez víťazstva, aplauzu, triumfu.
Radostne i plačky
mnohokrát i kolenačky.



Anna VOdičková
Autor annav, 02.05.2017
Přečteno 510x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí