Mince

Mince

Anotace: I mince má dvě strany

Chceš mne mít a držet v dlani
Jako vzácnou minci
Jenže můj milý drahý princi
I ta mince má dvě strany…

A tak co oslňuje Tebe a davy
To vše jde ze mne
Ze srdce i z hlavy
Někoho potěším, někoho zarmoutím
Jako když posloucháš dobré i špatné zprávy

To je bohatství života i jeho bída
Kdy se v tanci Jekyll s Hydem střídá
Mě už se nechce tančit
už chci jen spát
vlastně už vůbec si tu nechci na nic hrát
a tak místo lásky a vášně
budu mít jen obyčejně někoho rád
Autor mouseova, 06.05.2017
Přečteno 416x
Tipy 10
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, piťura, Joe Vai, skřitek, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za použitou nádobu, nikoli...

06.05.2017 16:04:33 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí