Déšť

Déšť

Anotace: když prší

Když ti déšť stéká po tvářích,

a ty cítíš láskyplné probuzení,

když ti světlo ukazuje cesty,

a srdce se cítí pokojně,

obličej ti rámuje smích,

do těla proudící energie.


Nemůžeš-li tomu věřit snad,

bojíš se, že se promění tvůj sen,

v noční strach,

nebo čekáš na probuzení ve všední den.

V tu chvíli zastav se,

dýchej a nespěchej.
Nevrať se však do špatných dní.

Buď trpělivý věřící.

Slunce zase po dešti vychází.
Autor Taya, 15.05.2017
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Jin&Jang, Jan Urban
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už je vidím :-)

16.05.2017 05:45:21 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí