Lidem zítřka

Lidem zítřka

Anotace: What are you waiting for - Nickelback -

Co když už je zítra pozdě?
Co když máš jen jeden den?
Chtěl bys umět chodit po zdech?
Nebo bys šel radši ven?

A proč nejdeš zrovna dnes?
Jak víš, že máš těch dnů víc?
Je tu louka, pole, les...
Až zítra jim půjdeš vstříc?

Tak se bav. A zítra snad
budeš mít svůj život rád.
Autor SimonaKarlova, 25.05.2017
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí