Dnešek

Dnešek

Anotace: Nekončí

Vytřít podlahu

do poslední buňku šedé kůry mozkové

Pověsit záclony

celého nočního nebe hvězd

Umýt lustr

pro okamžiky voskové

Již dohořívá jedna z erupcí mého života

jedna z miliardy cest

Zůstává stopa plazmy

a můj pocit krásný

 

Pro jeden zážitek

Pro jeden počátek

Pro start

který nemá cíl

jen korálky prožitků na cestě sbírám

 

A sbírám všechny

nevybírám

netřídím

nezařazuji

Protože co se má spojit

to se spojí

 

A mě již nic

Nerozdvojí

 

Už nejsem tady

Už jsem tam

Kde jsem doma

Kde to znám

 

Vše staré pominulo

I já

starý

si vesele pomíjím

a svou láskou

se opíjím

 

Autor VEDz RVAHEs, 04.06.2017
Přečteno 431x
Tipy 12
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Jiparo, Helen Zaurak, Fany, Philogyny1, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím, ukládám si tuto báseň... a líbí se mi komentář Philogyny, o růženci...

Děkuji :-)

04.06.2017 17:16:23 | Helen Zaurak

:-) VEDz RVAHEsi, moc se mi Tvůj Dnešek líbí :-)! ST

04.06.2017 17:03:26 | Fany

připomnělo mi to růženec, jeden po druhém...

04.06.2017 13:43:11 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí