Rodina v 21. storočí /3. /

Rodina v 21. storočí /3. /

Šťastie mu do života svieti.
Má vernú ženu, zdravé deti,
postavil si dom, okrášlil dvor,
vysadil sad, záhradu...
V práci má široký priestor.

Život mu predhodil návnadu:
riťku slečny. Ziskuchtivú, mladú.

Uprednostnil chlipnosť pohlavného pudu.
Rozvádza sa. Stratil všetko.
Čaká verdikt súdu.

Aký je človek hlúpy tvor!
Za riťku slečny s rodinou vedie spor.


Anna Vodičková
Autor annav, 12.06.2017
Přečteno 507x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí