Ohlédnutí

Ohlédnutí

Anotace: Nejsem zas špatnej :D

Už je to šestnáct let co šestnáct let mi bylo,
docela pohodlně se mi tenkrát žilo.
Člověk věděl hovno ale to mu stačilo,
měl jen pár přátel, byl drzej, rodičům to vadilo.
V kapse malý kapesný a škola sprostý slovo,
hlava plná hovadin, co tenkrát jich tam bylo.

Hrozně jsem se těšil až osmnáct mi bude,
to už budu velkej kluk a lízt budu moct všude.
Všechny pošlu do háje a budu si svým pánem,
vydělám kupu peněz a taky pořídim si harém.
Budu bydlet jako král, mít se jak prase v žitě.
Nepodlehnu, nevzdám to, uteču realitě.

Ale ouha, co stalo, najednou je mi přes třicet.
Nejsem starej, nejsem mladej a chce se mi křičet.
Ohlížím se zpátky, přemýšlím, hledám chyby.
Hlavou se mi honi jenom, co by kdyby.
Měl jsem snad bejt větší svině?
Hrát to na city, hrabat se v cizí špíně?
Podrážet lidem nohy, skákat přes mrtvoly?
Bejt na lidi zlej a jen z nich dělat voly?

Ne, takovej nejsem a nikdy nebudu.
Radši postavím se svýmu osudu.
Možná jsem hloupej,chudej asi taky.
Jenže hajzlů jsou na světě mraky.
Nejspíš jsem vůl, což je skoro jistý,
ale nejsem křivej a svý svědomí mám čistý.
Autor Nechana, 28.06.2017
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí