SVITÁ - GÓL

SVITÁ - GÓL

SVITÁ


Zem nový deň víta.
Umýva sa rosou.
v lúč slnka sa utrie.

Pohľadí ma nový deň?
Udrie?



GÓl


Gól! Gól!
Presný, tvrdý,trefný bol.
Iba bol strelený do vlastnej brány.

Prečo si človek sám spôsobuje rany?


Anna Vodičková
Autor annav, 17.07.2017
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Ruda Štola, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí