Jen tak

Jen tak

Anotace: Mezi řečí i Meziřečí (Soutok mnoha řečí, životů.)

Vše nepotřebné odpadá

Stejně jak lístky na květině

A ona uvadá

s výrazem tváře nevině

hledící, vonící, jevící

se pro další generace

A zcela bez legrace

co to má znamenat

vždyť každý ji mohl mít rád

 

Nedostatek lásky

se jeví na věčnosti

a to bez nadsázky

jako největší podlost

v naší přítomnosti

klátí nás do zlosti

bez hranic

a stále víc a víc

 

ne stojíme

za NIC

 

Nebuďme jako květiny

Jen chtít líbit se a vonět

Každý z nás jsme jediný

Nežijme včelám pro med

 

Autor VEDz RVAHEs, 26.07.2017
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Bufik, Fany, piťura, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí