Home alone

Home alone

Anotace: Neni nic co by mohlo vyjadrit slovy pocit ktery citim

Sedí sám v oputěném domě,
nad ním nebe slova obrací,
sedí sám ve sklíčené době,
cvrček šeptá a navrací.

Navrací chuť sebe chápat,
vkládá do mysli řád,
obkrouží nám Nebe nálad,
jež sám viděl u ovád.

Cvrkot obkročmý rým má,
neb bezostyšná samota,
bez odkladu se přehřívá,
noří se a nezapomíná.


Mraka jenž
Autor JvC, 05.08.2017
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí