Zasnění

Zasnění

Anotace:  Každý si žijeme ten svůj svět,

 Každý si žijeme ten svůj svět,

jež je podobný světům z pohádek.

Jaké je pozdější prozření,

když skutečný svět je opovrženíhodný.

 

 Nesmíme si namlouvat,

že snění není radno poslouchat.

Je to zevrubný plán toho co chceme,

s pomocí vůle i dokážeme.

 

 Člověk může dokázat velké věci,

to ví každý zasněný člověk, přeci!

Není však radno nosit růžové brýle,

podporujeme tím nepřítele.

 

 Takový člověk – nepřítel je jako my,

až na projev závisti a lakoty.

Má radost z našeho neúspěchu,

jeho ego je plné výšklebného smíchu.

 

Nás to nechává klidným,

jsme člověkem duševně vyrovnaným.

Naši životní cestu prosvicují sny,

které dávají světlo naší existenci.

 

 Pohádkový svět je krásný,

avšak v realitě je v něm i mnoho pastí.

Záleží jen na nás jak jej zvládneme

a životní pouť ovládneme.

 

 

 

 

 

 

Autor Lawlys, 04.11.2017
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti, abys ten svůj svět zvládl a ovládl ke své spokojenosti!!!

04.11.2017 17:50:44 | Anděl

Děkuji! Vám taky...

04.11.2017 18:00:14 | Lawlys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí