Mezi sifrou a pravdou

Mezi sifrou a pravdou

Anotace: Odraz snu mizejiciho v paměti.

Ustalena myšlenka těhotná zákeřnou chorobou v jícnu noci. Bolest v krční hlubine, vyvěrá při každé erupci. Vzpomínka potlacena při probuzení, polibky svitnych veršů nalezených ve vědomí múzy. Přála mi zrcadlo snu cechranych pravdou. Spatřil jsem chlapce jako namesicneho pisare, sedícího za bratrskym stolcem, miriciho na mne své dive mahagonove oči. Jeho geometricky přesné zápisy římských číslic probodavaly mé oslnivé zraky. Linky byla jako vybroušené demantove sklo, chirurgicky přesne tahy bez zásahu horizontálních pravitek. Obsah byl jako šifra na tváři přítomnosti. Závěr v mojí mysli. Podvědomí chrlí touhu, která se zosobnuje mezi ženami o kterých sním. Tam se uvolňuje enzym, z něhož tělo vyrábí vitální svitek sil a obrací se proti svému snilkovi. Muzo, obrať své zraky nazpět a ne vpřed, živoucí tkaniva boje o mírumilovná vyznání lásky nad světem. Kněz se svým rydlem na černobílém podstavci droli naše snové zraky.      Počátek svítání s lavou na krku a horlavym sivem v srdci. Jako demant ohoreleho krajkoveho svitku okolo antických stehen milenek. Vraťte se mazlivymi kroky k řece a slyšte shůry vyslovena slova o nanebevzetí zjemnenych pyramid dechu, z jejichž vrcholků tryskaji iontové výboje oživující Vesmir.

 

       Ja-Vesmir. Oko v hlavě mezi dimenzemi. Portál - Já Stvoření. Atman Architekt. Tektonika ektoplazmatica. I- milost. Ja-Osvícení. Já oheň všeobjímající podstaty. Já - Světlo. Ty - Antagonista. Já - palác incepci. Já - kočár uzdravení. Ty - důl hladina. Já - svitek znovuzrození. Ty - obrácená blána duše. Já - vyšší pouto se životem. Ty - paprsek tvůrčí moci. Já - stalagtit gnose. Ty - moře budoucnosti. Já - skrze než pracuji. Ty - jenž mne chováš. Já - jež se starám. Ty - který vrcholis. My - stále vstupující. My - koalice lidi a barev na zemi. My - nenásilí. My - milost. My - vítězové nad slabým srdcem. My - akty sebepoznání. My - léčitelé chaosu. My - osnovatele vesmírné hry. My - prodlevajici mlcenlivi. My - velebene svitky jádra.

 

      [Molekulární strukturoorloj]

         ¥{F.ragmentace autora >empatogen imaginace 

   {Thanatika eufemismu - euforika hlasek}

   Ozdravení se.

   Ctouci_či kricici do tmy.

 

    Spocineme - má milovaná touho laskavá 

  Miluji Vás

      K smrti Vás miluji...

 

 

Autor Happyyz, 02.12.2017
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí