Stín

Stín

Anotace: .

Ztracený v domě na zdi
krčí se můj stín
poslouchá hlasy za zdí
s něžností krmí můj splín
na čaj mi staví
slzou medu obšťastní
louhující se blín.
On to ví…
že já odmítám
zažít nespočet rán i chladných zim

Hlasy za zdí utichly
došly jim slova - ochrapl hlas
už také nic nechtějí
asi to bude tím
že odmítají budit se zas a znova
a život dál bez nás běží

Venku již je tma
podívej - konečně sněží.


9.12. 2017
Autor mouseova, 09.12.2017
Přečteno 494x
Tipy 14
Poslední tipující: Joe Vai, Jort, Jin&Jang, Kapka, Akyš, Kett, grázlík, Šípková Růženka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí