Cizí víra

Cizí víra

Anotace: ...

Má poslední slova
Slétla k hluchým uším
Včera, dnes, znova
Zabij
Ve mě to co tuším
Není to sýček, ale Sova

Bez odpovědi zůstává
Má naděje, pohled i sen
Osamoceně postává ten
Co málo lásky dostává
Zato více ran sbírá
Ze všech stran…

Ve znamení Štíra a také Raka
Zírají oči unavených rán
Kde kradeným zlatem chlubí se
Ne straka, ale rám
Falešného kavalíra
Co ze tmy do rána na mne zírá
Ne moje, ale cizí víra...

21.12. 2017
Autor mouseova, 22.12.2017
Přečteno 476x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, jitoush, danaska, Lighter, Frr, Kapka, Šípková Růženka, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní a velmi krásné. ST jasná volba.

23.12.2017 20:09:42 | danaska

Moc se mi to líbí :-)! ST

23.12.2017 08:07:30 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí