Země nikoho

Země nikoho

Anotace: V aforii na soumraku květin, na křídlech orlice za osudem letím. Odevzdávám bohu žalem sklíčenéh...

V aforii na soumraku květin,
na křídlech orlice za osudem letím.

Odevzdávám bohu žalem sklíčeného
klíče od domů a světa zničeného.

Pod oceánu hlubin vlny mlčky
toulají se delfíni jak v městě kočky,

přenášejí mor a stuchlé kapradí
jak závaží smradu z kaktusů, co v poušti nevadí.

Tři květy smutku a jeden pro štěstí,
Až bůh se odevzdá mi v kosmické neřesti,

budeme víno z žoku do dna pít,
myslet jen pro dnešek,
tak chtěl bych s lidmi žít.
Autor Poeta ze světa, 29.01.2018
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí