Snaha

Snaha

Potrava pro červy
a balzám na nervy
člověka aby dnes nedohledal,

když píšu úpatí,
rosím se závratí
nad vším, co život mi uzmul a dal.

Předchůdci, důchodci,
pět dětí na kopci,
snaha to prožít tak, jak je to jde,

láska a nenávist,
jak v lese padlý list,
nejsi tu jediný, užívej dne.

Pokora, netvoři,
dřevo, co dohoří,
na světě kulatém všechno jde snáz,

když se moc nesnažíš,
tak sejmi závaží,
dřív, než tě pohltí třeskutý mráz.
Autor Poeta ze světa, 03.02.2018
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí