Boj

Boj

Anotace: Další báseň s citátem

Sbírka: Má filozofická chvilka

Chceš světlo jen když tma vládne
chceš zpět jen když ti tvá cesta zvadne
Chceš utéct jen když jsou těžké ty boje
chceš domů jen když samota tu je
Neutíkej zpět, nic netrvá věcně
tma, boj ani samota, útěk zní směsně
Protože tě to nakonec dostane
a bez boje tě to uhrane
Nebudeš vnímat světlo i když tu je
budeš se vzdávat i když tu nebude boje
Budeš utíkat i když nebude před čím
BOJUJ!! Protože boj je jediná cesta jak projít tím


„Bez boje ničeho nedosáhneme, teda nedosáhneme tich krásných věcích co na náš čekají"
Autor Discord, 04.02.2018
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bojuju, ale pořád prohrávám...ale nebýt poražených, nebylo by ani vítězů.

05.02.2018 06:48:40 | Anděl

Někdy ten který prohrál získá víc než ten který vyhrál

10.02.2018 22:43:03 | Discord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí