Létající koberec

Létající koberec

Anotace: ... trochu jinak ...

I kdybych obletěl celý svět

Nevrátil bych ani vteřinu zpět

I kdyby řeky tekly do kopce

nebyl by svět bez konce

 

Nekonečno je iluze

stejně jak nesplněný sen

A ten byl mým impulsem

zaměnit noc za den

 

Ve tmě je lépe vidět

kdo září

a ne se jen tak tváří

aby lidé mohli závidět

 

že došel jsem

na konec všech vět

a právě tam

vyrostl nevinný květ

 

Nedá se utrhnout

a nikomu nepatří

Stačil jsem se zout

a odložit své stáří

 

Na prahu věcnosti stojím

a krok udělat se bojím

Vše dýchá

a já tajím dech

 

„ …. už toho nech

a vysaj ten koberec ...“

 

 

Autor VEDz RVAHEs, 07.02.2018
Přečteno 533x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, piťura, Anděl, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce spíš vyprášit...

24.05.2018 12:41:22 | enigman

Nemám rád koberce ...

24.05.2018 18:30:12 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí