Prastará a snová

Prastará a snová

Anotace: pro všechny snílky

Prastará a snová

 

krajina zvrásněná protkána vodami

kolem dokola střežena horami

mohutnými stromy chráněná

louka v ranní mlze hvězdám tak vzdálená

 

tam rozkvetly vlčí máky

tam zrodila se naděje když svět se zbláznil

 

když v prašných dálkách rytíři bijí se v cizích válkách

když pro slávu a čest propadnou pokušení

když pro marnost vzdají se dalšího rána probuzení

 

pak nastává čas rozloučení

pak nastává čas posldedního přání

 

touha vrátit se do krajiny zdání ...

 

Autor gfys, 20.02.2018
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Šípková Růženka, Iva Husárková, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cizí války lidstvo odlidšťují nejvíce ze všeho, co jej může zničit.

20.02.2018 21:34:58 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí