Na zemi

Na zemi

Anotace: Pokus o literární dílo, báseň, verš.

Jakmile se zvednou vody,
nad dýchací ústrojí,
rarach z vody na ty skočí,
co na souši nestojí.

Hned se dají do povyku,
utíkají pomáhat,
jak je v jejich lidském zvyku,
neví kde a neví jak.

Učme děti ku svobodě,
můžeme být tonoucí,
učme je žít v naší vodě
na hladině plovoucí.
Autor Mikis23, 07.04.2018
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: ARNOKULT, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí