Jsem to já

Jsem to já

Anotace: ...

roky ubíhají jak dny
když proplétám se
mezizubím života
s kosou v ruce
a ta zubatá
už nečíhá za rohem
protože už
JSEM to zas já

který miluje svět
miluje život
má rád lidi

a slunce je božím okem
které nemrká a hřeje
nás

když neřešíme problémy

protože NE
Autor Razer, 28.04.2018
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí