Spočinout v zapomnění

Spočinout v zapomnění

Zarytě mlčím za svojí bázní
zarytě, jak rýč co v zemi trčí
chtěl bych to vyjádřit nejlépe básní
rýmy se nesypou, mozek je v křeči.

Pročítám sonety slavných to lidí
jež se již trhají na oprýskaných zdech
možná v těch domech jejich duch bydlí
nebo se s mrazem plazí mi po zádech.

Ždímu svá slova v pohnutí mysli
drolím svou představu do rýmů
to co chci napsat, nik nevymyslí
v zapomnění asi spočinu.
Autor Ďábel sám, 11.05.2018
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, MARKO, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zarytě mlčím pohlcen bázní
tak jako rýč v zemi co trčí
nejlépe umím vše vyjádřit básní
rýmy jdou nesnadno – duše je křeči

26.05.2018 08:44:45 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí