Májový soumrak (Chor I.)

Májový soumrak (Chor I.)

Anotace: Drahorozeni myšlenek ve špičce vědomí počínající noci.

Odhodil pero
Přeložil tři chory
o beatnicke mysli
Točící se v morfiovem kruhu
Někde v mexickém tripu
Divoce píšící o Prazdnote v první osobě
Já prázdnota se za poslouchal do vln
Oslnivě prastaré univerzální mysli
do nefritove
injekce toho svinstva
blaženost vystrelujici kůži do vesmíru
panteisticka cosmogeneze
a Tathagathove
složení z části vesmíru
Vse před myriadou let
světelného spektra
Nepocitatelne skladby
Zahaleni cestovatele v čase
vytvářející
neviditelné stezky
Jako kapsle
Bud upokojen
- Všichni jsme byli vyslání na misi
Život je skladba
Trest i smrt poselství
Taková je souhra slov
Majoveho Buddhy podvečera
Ticho
nehmotné zaklete v čase
sledující atomarni utrpení věku
Všichni jsme na jedné lodi
všichni jsme jedinou lodí
Zmiz odsud jsi nekonecnem
Blíží se jehla z Kristovi čéšky
tapiserie orakula
a pobřeží ochraneho anděla
ve svitu měsíce
Autor Happyyz, 29.05.2018
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí