Záblesk smíru

Záblesk smíru

Anotace: .

Poslední střela,
utichla děla,
matka dvou dětí,
celou noc bděla,
pohřbila těla,
aby klid měla.
Co osud zpečetí,
nebude obětí
radostná chvíle,
pro všechny zbylé,
za řevu deště,
zařve i matka,
sílu má ještě,
otevřít vrátka,
vstoupit do deště,
cesta je krátká,
cesta k tom stromu,
naň blesk vždy udeří,
zazněl zvuk hromu,
matka teď tomu,
ve štěstí uvěří.
Autor BlackSin, 30.05.2018
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi mě oslovila ST :-))

31.05.2018 06:36:27 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí