Na přelomu roků

Na přelomu roků

Anotace: a nejen tehdy máme potřebu přemýšlet o životě.

Rok starý pryč odchází,
Rok nový sem se žene.
Snad nic nám v něm už neschází,
Snad v novém najdeme co chceme.

Poučme se ze svých chyb,
a věřme že druzí také.
Nebojme se je opravit
neb cesty života jsou všelijaké.

Nenechme se ovlivnit strachem
a bolesti se nebojme.
I když drží nás pod velkým tlakem,
Však hloupý, kdo zkušenosti z nich nepřijme.

Ať věci jsou jak mají být,
já ze srdce si přeji.
Však bojím se, co vše je mohlo ovlivnit,
Že výsledek být nemusí, jak naše srdce chtějí.
Autor Tafi, 13.06.2018
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí