zákon

zákon

Anotace: o měnění světa

už mě nebaví umírat,
tak proč se nezvednout a zkusit se světem zahýbat?
mohl bych jít a ničit zlo ve jménu Boží,
mohl bych vstát a objevovat vše, co skrývá se v mořích,
mohl bych pomáhat lidem světa novými zákony,
mohl bych zasazovat po celé zemi stromy a záhony,
mohl bych vynalézt třeba perpetuum mobile,
mohl bych dokončit všechny projekty nezdařilé.
mohl bych moct,
kdybych chtěl.
ale já bych radši,
stále na cizím řádu dběl.
Autor aiden, 18.06.2018
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: Sstano, Z nitra, mkinka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí