Rutina

Rutina

Anotace: .

Za oknem,
spadnem a nevstanem,
střípky zrcadla,
odraz nad ránem,
když oba upadnem,
i ty jsi upadla,
tím jsem byl záchráněn.
večer zas usednem,
kafe, co zvětralo,
Prach, co se usadil,
Plechovka ředidla,
Zvlhlý kousek mýdla
obraz, co se nevěší
Polička vše udrží,
sošku, co nám dali,
malba, co se spálí.
jak květy, co dnes nevzešly.
Tak zítra zas, upadnem v nás,
Autor BlackSin, 20.06.2018
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomněl jsi mi: "When the routine bites hard..."
https://www.youtube.com/watch?v=zuuObGsB0No

21.06.2018 12:14:43 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí