Homogenicke hlasy svobody

Homogenicke hlasy svobody

Anotace: Cítíš to chvění na hladině jejího hlasu?

Den je klaviaturou noci
březí neklid
měnící se v mír

Pospolitost hlasek
magicky zasnenych
V poetický mlýn

Dech spočívá
na konci času
Pocitky zrození

Ta malá vítězství
svate metafory
Života & smrti
Autor Happyyz, 02.07.2018
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí