Ego jako fízl

Ego jako fízl

Zítřek se rodí z minulosti
když záléváš ho emocemi
poznání je v budoucnosti
až když budem usmrceni.

Tak pro co tu jsme
a za co tady bojujeme?
Do soudného dne
jen spekulujeme.

A pak se možná vrátíme
zpět, do nového těla
zkušenosti však ztratíme
zmateni jak lesní včela.

Avšak zítřek neumírá
jen naše rýpavá mysl
zbyde jen černá díra
a ego jako fízl.
Autor Ďábel sám, 11.07.2018
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: knihomolka, Frr, bogen, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ego jako fízl! paráda!*ST*

12.07.2018 06:43:22 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí