Činy

Činy

Anotace: ...

Jména vytesaná do kamene
Na věčnost
Námi
Zrnkami písku času

Vepsaná na bílý papíry
Přepsána generacemi
Neznámými tvářemi v bezejmenném davu
Při sychravém odpoledni

Vzduch rozervaný větrem
Ohnutí do tvaru větví
Slzy dopadajíc na rozmáčenou zem
Z níž jsme vzešli
Do níž se navrátíme

Na krátkou věčnost
Okamžik nekonečna
Na vzdálený dotek beze smyslu

Chtěl bych pochopit ten důvod
Znát ten důvod
Přečíst poslední stránku a odpovědět
Odkud jsme,
Kam kráčíme
A proč….
Autor Breakthru, 18.09.2018
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Frr, Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí