Balkón

Balkón

Anotace: Večerní návštěvy balkónu s cigaretou a sklenkou.

Jsem doma z práce, kouř k nebi stoupá.
Červené světýlko, teď na mě kouká.
Svět se zdá pomalý, možná vždy byl.
Panák whisky se ke mě naklonil.
Myslím teď na tebe, víc než kdy jindy.
Jsou vážně jen legrace ty naše pindy?

Sedím tu stále a kouř k nebi stoupá.
Mě vkrádá se do hlavy otázka hloupá.
Svět se zdá zkažený, možná vždy byl.
Proč ve svém životě, vše jsem si pokazil?
Myslím na tebe čím dál tím víc.
Bez tebe nebyl bych už vůbec nic.

Sedím tu zas a kouř k nebi stoupá.
Když dojde na lásku, všechno se houpá.
Svět se zdá složitý, možná vždy byl.
Za svoje léta hodně jsem pochopil.
Myslím jen na tebe zas a stále.
Nebýt tebe, měl bych už na mále.

Sedím tu naposled a kouř k nebi stoupá.
Hloupý je člověk, co si jen zoufá.
Svět se zdá veselý, možná vždy byl.
Nebo až s tebou se takhle vybarvil?
Myslím na tebe čím dál častěji.
A v životě to nejlepší ze srdce ti přeji.
Autor Zajda, 23.09.2018
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí