Ústředí Manas

Ústředí Manas

Anotace: Nastoupení na cestu jógy

 

Stopy unáší ke slunci
Nebe v rumělce
tišiny tebe
Předoucí nepropustnou síť

Dech víří
Sed zklidňuje
Upřítomnění
Navyšuje vnitřní oázu klidu

Stopy jdou myslí
Na jednu stranu padám
Na druhou stranu vyvažuji
A Hledám
V procesu vědomí
Harmonii

Přelitou lahodnou
Vnímavostí pravdy
Lásky

Vztyčím dech nejistoty
Uchopím
Neuchopitelné
potopím se dovnitř

Cítím
Potlačuji
Křičím
Čistím
A ničím všechny hranice

mosty
jež zpomalují v krajině
volajících volánků
barevné lístečky
Podzimních porozumnění


Mě i tebe
Uprostřed prázdnoty
V Ustředí Manas

Autor MiMiKa, 13.10.2018
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, ARTeFakty X. Múzy, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

volatilní...

06.11.2018 10:35:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí