Světla-tmám

Světla-tmám

Anotace: Poetický kryptogram psaný jako dopis příteli do Asie. Na jazzových vlnách. https://www.youtube.com/watch?v=9T0hjye8opg

Ahoj J, 


tady zasílám poetický kryptogram,
na lince z Česka do Číny,
rychlostí světla,
 
světla-tmám,
v bílé tmě noci,
v nelineárním stromořadí,
šestice os a osmice očí,
 
tekoucí v difluidním ponoru noci,
tekoucí v beebopovém drajvu,
v sextetových machinacích biomechanických
archandělů,
 
ve kryogenickém marketu šišinek,
torzních kortexech nové budoucnosti,
láskyplném vnímání viděného ve vnímatelném,
 
ve struktuře ty-já-my-vy-oni-jednotě,
mystického shledání v asáně dechu,
zarovnané skutečnosti a nadskutečnosti,
 
v kořenech Tvé inspirace,
zrozené právě nyní,
na hranici mýtických vjemů a tvárnic,
 
tvárné a latentní laťky energie orbitu,
lidská touha po zachycení uskutečnění,
naplnění jednoho kolektivního úsvitu.
 
 
Autor Happyyz, 24.10.2018
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Ellenis, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve stínu chladných tvárnic na miliardy částic... halúzka?
:)))

25.10.2018 00:06:44 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí