Modernizace

Modernizace

Anotace: Zamyšlení nad novověkem...

Technik v technickém světě,
pošťák na segwaji,
došlap na optické metě,
"prodáno na e-bayi!"

Chytrák s chytřejším mobilem
platící bez dotyku
přetahuje se s Emilem
v Tescu o motyku

Zářící obličej na ulici
s nosem u displeje
doleva utáhne matici

...kam až tohle nedospěje?
Autor Redhell, 29.10.2018
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí