Možná a vlastně jistě

Možná a vlastně jistě

Anotace: Po delší době zas něco přidávám...znovu mám chuť něco psát :)

Možná že až zavřu oči
Zmizí ta kocovina
Možná že až zavřu oči
Je to opravdu jen z vína?
Hudba, tanec, smích… čí je to vlastně vina?
Jak čisté to bylo, když jsme byli děti
Jak čisté to bylo, když jsme četli o dítěti
Proč když zavřu oči, tak nic nevidím
Proč když zavřu oči, tak dotek tvůj necítím

Byl první Bůh anebo vesmír
Byla jsem první já nebo my dva
Čti znova a znova ty řádky
Nejsme v památníku, nedostanou tě do pohádky
Já nejsem princezna a ty nejsi princ
Má moc je čarovná a bez tebe nejsem nic
Autor kiksik, 05.11.2018
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí