Nekonečno

Nekonečno

Anotace: ---

Nekonečno

 

V noci tma a málo hvězd

vesmír je jen konečný

Kdysi nastal velký třesk

proces zcela záhadný

 

Prostor vznikl jen z konečna

omezen je také čas

Všechno vzniklo ze záhadna

z toho co je mimo nás?

 

Hmota s časem – energie

vše je pouze konečné

vymezena každá chvíle

v tom co je jen stvořené

 

Kde je tedy nekonečné?

Tam kde není hmoty hlas

co zná pouze omezené –

šalbu smrti co je v nás

 

Autor ARNOKULT, 13.11.2018
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí