Odpověď noci

Odpověď noci

Anotace: Elektronický dopis surreálného pásma psaný kamarádovi žijícímu v Číně.

Aloha geleone perutí!

 
havraní vrané                olíhně podzimu,
sázení dřínků
                                 ve vinohradu strání,
procházíme             se spolu juxtapozicemi,
                      oči otevřeny zornému           poli šedivého nebe,
 
halografické,      geometrické,                polychomodální,
vizuální spletence,       kruhy noci, 
                     derivace melodií na skelném mysu prostoru,
 
tvárná nepolapitelnosti              skupenství ovoida,
ovulace samčích            myslitvorných knotů,
                 láskyplných svitků                          étheravé aphofélie plodnosti.
 
Viscerální,                     ukliďnující zem emeraldu vjemů,
cévy náustků utlumeny,              smooth jazz se line pokojem,
půlnoční anděl              v hlase od superbické Somi,
tekutá struska limuzín,                           úterný březí blues.
 
Nad hlavou hvězdy Evropa-Asie,
prolomeny hranice,
     splynutí částic na konci kontinua...
 
Autor Happyyz, 13.11.2018
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z březího blues bude mít radost...

14.11.2018 12:42:09 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí