Blikající hvězda

Blikající hvězda

Tam na severu bliká hvězda,
jenom bliká a nic se neděje.
I když se nám to oběma nezdá,
bliká intenzivně, plná naděje.

Obloha je moře nekonečnosti,
na které plují miliardy hvězd.
Je to portál, vstup do věčnosti,
který člověk nedokáže nést.

Ale něco přesto zvládne,
i když stojí v polární noci sám.
Svému srdci totiž vládne,
ten čas, který byl mu dán.

Vládne svojí mysli a citmy,
má možnosti aniž by spěchal.
Když se pominou jeho srdeční rytmy,
aby tady něco odevzdal, nechal.

Co potom? To je otázka.
Pak se ztratí všechny cesty,
po kterých zůstane jenom láska,
v podobě blikající hvězdy.

A tam na severu bliká hvězda,
jenom bliká a nic se neděje.
Protože je plná lásky, snů,
je plná naděje.

Autor moon771, 19.01.2019
Přečteno 600x
Tipy 3
Poslední tipující: breberkar, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí