Omyly

Omyly

Buďme vděčni za to co je
i když se nám to nelíbí
jsme jen části jednoho spoje
a duše nakonec přesídlí.

Buďme vděčni za naše omyly
vždyť je štěstí poznat je
bez nich bychom tu nebyli
a to je podstatné.

Protivenství tvoří člověka
jeho povahu a ušlechtilost duše
je to pravda odvěká
jako když chlapec dospívá v muže.
Autor Ďábel sám, 05.02.2019
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: Liduška, Iva Husárková, Laika, Romana Šamanka Ladyloba, Tvbm, Mt. Blanc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, buďme vděční za naše omyly, skvělou učební látku...

05.02.2019 14:03:07 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí