Vnitřní svět

Vnitřní svět

 

K samotě své se uchýlí
Sám sebe do ní odsoudí

Kdo samoten si připadá
Do hloubi nitra propadá

Diví se, jaké hlubiny
Skrývají jeho dutiny

Lákají cestou neznámou
 Svou utajenou samotou

Objevuj, snaž se poznávej
Svá tajemství v sobě hledej

Kdy budeš mít zas odvahu
Koukat se z nitra nahoru

Jak paprsek tě osvítí
Světlo vnitřního bytí

To pozvedne ti náladu

Lezeš zas na svět, nahoru

Autor vlnka, 09.03.2019
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Ally, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

táto basen sa mi velmi páči

20.03.2019 19:12:50 | Ally

Děkuji Ti za milý komentář :-)

20.03.2019 19:36:01 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí