Nedělní nedělání

Nedělní nedělání

 

Nedělní náladu umocní
Kapičky deště stékají

Nedělní zvony z dáli znějí
Klid v duši naší nastolují
Ta klidná neděle nedělání
Podnítí naše rozjímání

Rozmazlovat se chvíli chceme
Nedělat nic, je neděle
Což, kdybychom jen na chvíli
Nedělní klid porušili?

Pojď zalezeme pod peřinu
Uděláme si hezkou chvilku
Nedělní splín tak odplyne
Náladu nedělní rozhýbe

Anebo, nedělejme vůbec nic
Nedělní nálada bez hranic
Vzájemnost spolu užívejme
Nedělní náladu mějme

 

Autor vlnka, 10.03.2019
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky že si jí vychutnávám! Drobničky já rád. Sdílím.

10.03.2019 19:30:14 | šerý

Děkuji, že má básnička tvou pozornost přilákala :-)

11.03.2019 09:36:14 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí