Koloběh

Koloběh

 

Chtěl bych být jednou ladičkou
Umět tak vyladit zemi svou
Všechno by hrálo v harmonii
Lidé si s přírodou rozuměli

Planeta, příroda ba i lidi
Žili by spolu v harmonii
Co jednomu by přebývalo
Druhému by se dostávalo

Však realita je jinačí
Na to můj rozum nestačí

Možná, že je to záměrem
Ladit-li chceme s vesmírem
Pro nové musí konce být
Had ocas svůj chce pozřít

Špatné se v dobré obrátí
Je to jak tlesknout do dlaní
Tak i vlk v kůži beránčí
Převlečen za ovci tu dlíti smí

Co bylo kdys, dnes tady není
Tak nač nějaká soužení

Autor vlnka, 15.03.2019
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Špáďa, šerý, Amonasr, Now
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že ke konci kulhaj rytmy...
Myšlenky však ti běží svěže.
I přesto vhled tvůj dneska chyt mi...
pohled spíš seshora, možná že s věže.

15.03.2019 21:47:28 | Špáďa

děkuji, někdy mi to trochu škobrtne, verše se sypou příliš rychle :-)

16.03.2019 10:38:26 | vlnka

Komorní tón - srdce zvon

15.03.2019 18:19:48 | Now

Děkuji za milý vzkaz :-)

16.03.2019 10:43:00 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí