každá mince má dvě strany…

každá mince má dvě strany…

Anotace: bez peněz jsem nelez

 

každá mince má dvě strany…

– motivy upřímné za maskou zrady.

člověk pln štěstí a přece nasraný.

pravda co otvírá jen další záhady.

 

– rány ze strachu. z rány strach.

léčky v krajině bez nástrah.

zhrzená milenka – žárlivý vrah.

za každým odchodem hned další práh.

 

                    – láska a nenávist čišící z tvých očí

                    … mince se pořád jen… pořád jen točí.

 

 

Autor m.n. - čas od času, 26.06.2019
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Jort, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A taky dvě hrany...

26.06.2019 13:28:21 | Marten

hmm...

26.06.2019 15:13:11 | m.n. - čas od času

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí