Projekce

Projekce

 

Měsíční svit je zrcadlení
projekčním plátnem odražený
fotony slunce na trampolíně
odraz co okem zachytíme

Má zkušenost jen projektuje
do činů tvých své dávné sebe
co v mých očích je vina tvá
je vzpomínka má bolestná

Poznám-li svoje staré rány
jsou vzpomínky zpracovány
pak nesoudím dle sebe tebe
příčina plodí následek ve mně

Autor vlnka, 22.09.2019
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždy začínejme u sebe než soudíme někoho dalšího... a nejlépe nesuďme, ... proč?

https://www.youtube.com/watch?v=4Rka-MqMsMA

27.09.2019 23:00:38 | zelená víla

Děkuji za nahlédnutí, také to tak cítím :-)

28.09.2019 09:38:24 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí