Mléčné neděle

Mléčné neděle

Anotace: Usvit myšlenek při snídani...

 

Vzpomínky,

jako karminove hvězdy,

pronásledují srdce spanilé,

 

hořící noci vanilkovych svicnu,

hustě tkana mlha za okny,

duše odkud přicházíš?

 

 

Autor Happyyz, 27.10.2019
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí