Pták v kleci

Pták v kleci

Anotace: listopadové dny a naše lidství

Ponurý měsíc, listí žádné (nepadá)
Stromy tu píseň neslyší
Píseň zmaru, štěstí i bolesti

Tón větru je jako píšťaly v kostele,
My lidi kolem chodíme nesměle

Myšlenky mi kolují v hlavě,
Stejně jako krev k mému srdci.
Nepřistupuji k tomuto životu dravě
Jsem jako pták v kleci.

Bolest se s mlčením snoubí
jako ti ptáci v kleci.
Vše to zůstane v hloubi
V hloubi vod

Kdo je bude hledat? (Ty oné hlubiny)
Kdo otevře klece?
Kdo v listopadu vykouzlí barvy?
Autor Dušekteráztroskotává, 11.11.2019
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Akrij8, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné k počasí.

01.11.2022 09:54:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí