Nový život

Nový život

Anotace: Antidepresivum v perspektivě

Brečím bez citu
     a bez lítosti
Ani slzy štěstí to nejsou
Jsem cizí své bytosti
Nikam myšlenky nejdou

Otupen svým ostřím
     šmátrám v beznaději
Vše hezké bořím
    však lásku každému přeji

Pojď můzo ke mně blíž
Ukryj se v mé náruči
Ty jediná o mě mě všechno víš
Ty jsi ta
     která mě umučí

Svobodný ve svých okovech
Vše utajené ve slovech
     která mlčí
     a dráždí
Můj čích vlčí

Prázdná jsi má svobodo
Plná jsi má samoto
     ztracené existence
     a zmařených cílů
Množí se bez potence
     pro spiklence
Bez dělení dílů

Nic nedáš a nic nedostaneš
a všechno co máš
Je
Bohapustá leš

Na stezce bezvětří
Chodí jen stíny
Schované v příšeří
Bez hamby a viny

Zahalené sametem
Schované před světěm
Bez vedlejších projevů
Radosti z objevů

Něco se vyklube
Něco bezzubé
Bezbrané

lásce oddané

Nový život

Autor VEDz RVAHEs, 13.12.2019
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Anděl, Isla, Donne, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň.

13.12.2019 15:59:02 | Donne

takového antidepresiva je zapotřebí namísto psychofarmak...dlouho jsi tu nebyl soukmenovče, tak máš co dohánět **ST* :-D*

13.12.2019 15:42:38 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí